>> پارسایی را دیدم بر کنار دریا که زخم پلنگ داشت و به هیچ دارو به نمی شد. مدت ها در آن رنجور بود و شکر خدای -عزوجل- علی الدوام گفتی. پرسیدندش که شکر چه می گویی؟ گفت: شکر آن که به مصیبتی گرفتارم نه معصیتی.
>> ابو هریزه هر روز به خدمت مصطفی صلی الله علیه آمدی. گفت یا اباهریزه زرنی غبا تزدد حبا، هر روز میا تا محبت زیادت شود.
>> یکی از بزرگان پارسایی را گفت، چه گویی در حق فلان عابد، که دیگران در حق وی به طعنه سخن ها گفته اند؟ گفت: بر ظاهرش عیب نمی بینم و در باطنش غیب نمی دانم.
>> دو امیرزاده در مصر بودند. یکی علم آموخت و دیگر مال اندوخت. عاقبت الامر آن یکی علامه مصر گشت و این یکی عزیز مصر شد. پس این توانگر به چشم حقارت در فقیه نظر کرد و گفت من به سلطنت رسیدم و این همچنان در مسکنت بماند. گفت ای برادر شکر نعمت باری -عز اسمه- همچنان افزونترست بر من که میراث پیغمبران یافتم -یعنی علم- و تو را میراث فرعون و هامان رسید- یعنی ملک مصر.
دومی را متوجه نمیشوم، تفسیری دارد یا تحلیلی استفاده میکنم بشنوم.
تاحدودی همان دور و دوستی
به ذهن من هم مفهومی مشابه رسید. ممنونم.
شاید :
بگذار جای خالیت حس بشه
یا
مثلا بگذار دلمون برات تنگ بشه
خب اگر کسی ولی خدا، نماینده اش بین مردم، محضرش همه لطف است، اصلاً دوری و دوستی را نمیفهمم. نمیدونم چقدر ربط داره ولی اگر اینطور بود نمیگفتند سالی یه بار نماز بخونید دلتون برای خدا تنگ بشه؟ البته اینم میگن که مشهد میرین وقت کمی شوق زیارتتون رفت برگردید به شهرتون. ولی خب باز مفهوم توضیح لازم است.
:)
آیه 53 سوره احزاب به نحوه رفتار در منزل پیامبر (ص) پرداخته اند. در خانه پیامبر داخل نشوید مگر اینکه شما را برای طعام دعوت کنند و پس ازصرف غذا متفرق شوید و نه آنکه برای سرگرمی سخن بپردازید. این کار شما پیامبر را آزار می دهد.
به گمانم این توصیه حضرت محمد نیز جنبه تربیتی دارند که اگر هر روز سر بزنی شاید و بازهم شاید موجب اذیت فرد مقابل شود و اینگونه پس از مدتی محبت بینشان کم می شده. به گمانم این توصیه فقط مخصوص به خود پیامبر هم نبوده بلکه نکته بسیار مناسبی برای همگان محسوب می شود. موضوعی که MR عزیز هم اشاره کردند نکته زیبایی است که اینگونه اشتیاق دیدن بیشتر می شود.
من ... ؟!
یادم نمیاد قبلا اینجا نظر گذاشته باشم :))
ولی به نظرم تکرار عادت می آورد و عادت شوق و شور را فرسوده می کند ...
شاید فاصله ی زمانی بیشتر قلب بعضی را بیشتر آماده ی دریافت لطف از محضر ولی خدا بگرداند و حضرت رسول با ولایت تکوینی شان برای آن فرد این طور مصلحت دیده باشند
سلام
به MR:
از نظر مسیر نورونی و سیستم لیمبیک
و اینجور چیزها ممکن است عادت تکرار بیاورد اما به نظرم عادت تکرار نمی آورد این ماییم که عادت های خودمان را تکراری دیده ایم!